Vergoedingen

Tarieven per 1 januari 2023:
De praktijk heeft met meerdere zorgverzekeraars een contract; de tarieven voor behandeling zijn afgesproken met deze zorgverzekeraars.

De zorgverzekeraars waar geen contract mee is afgesloten zijn: CZ, Nationale Nederlanden, Ohra, Zorg & Zekerheid, ENO, Aevitea EUCare, Caresq en ONVZ. In de aangeboden contracten geven deze zorgverzekeraars mij niet de vergoeding en ruimte om de kwaliteit te leveren die ik voor ogen heb.
Dit houdt in dat u de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed krijgt afhankelijk van uw aanvullende polis (natura of restitutie).

Indien ik geen contract heb met uw zorgverzekeraar of u hier niet voor verzekerd bent of u heeft uw behandellimiet overschreden bij de verzekeraar, hanteer ik de onderstaande prijzen.

Niet verzekerde zorg

Dienst Kosten
Consult Manuele Therapie € 54,00
Screening, intake en onderzoek € 65,00
Eenmalig consult met schriftelijk verslag aan verwijzer € 70,00
Telefonische zitting / toeslag behandeling buiten praktijk € 15,00
Rapport letselschade € 70,00
Niet nagekomen afspraak,
mits korter dan 24 uur afgezegd.
 75%

Wat wordt er vergoed?
Fysio – Manuele therapie wordt vanuit de aanvullende verzekering maar beperkt vergoed. Wees daarom zorgvuldig in uw keuze voor een zorgverzekeraar. Er zijn grote verschillen in de manier waarop zorgverzekeraars fysio-manuele therapie vergoeden in de aanvullende verzekering. Zo geldt er soms een maximum aantal behandelingen, een maximum bedrag of zijn er andere beperkingen.

Overzicht zorgverzekeraars

Klik hier voor een compleet overzicht van de vergoedingen of raadpleeg de polisvoorwaarden van uw eigen zorgverzekeraar.

Contact ons

Informatie? Stuur een e-mail en we reageren zo spoedig mogelijk.

Not readable? Change text. captcha txt