Vergoedingen

Tarieven per 1 januari 2024:
De praktijk heeft dit jaar alleen contracten met Menzis, Anderzorg en DSW, de tarieven voor de behandeling zijn afgesproken met deze zorgverzekeraars en dit zal buiten de cliënt om worden ingediend bij uw zorgverzekeraar.

Met de overige zorgverzekeraars zijn geen contracten afgesloten. Dit betekent dat u een nota zal ontvangen (behalve bij ONVZ) voor de consulten en dit dient over te maken en zelf moet indienen bij uw zorgverzekeraar.
Dit houdt in dat u de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed krijgt afhankelijk van uw aanvullende polis.

Indien ik geen contract heb met uw zorgverzekeraar of u hier niet voor verzekerd bent of u heeft uw behandellimiet overschreden bij de verzekeraar, hanteer ik de onderstaande prijzen.

Niet verzekerde zorg

Dienst Kosten
Consult Manuele Therapie € 55,00
Screening, intake en onderzoek € 65,00
Eenmalig onderzoek met schriftelijk verslag aan verwijzer € 75,00
Telefonische zitting / toeslag behandeling buiten praktijk € 15,00
Rapport letselschade € 75,00
Indien u bij verhindering tenminste 24 uur van tevoren afzegt,
wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht

Wat wordt er vergoed?
Fysio – Manuele therapie wordt vanuit de aanvullende verzekering maar beperkt vergoed. Wees daarom zorgvuldig in uw keuze voor een zorgverzekeraar. Er zijn grote verschillen in de manier waarop zorgverzekeraars fysio-manuele therapie vergoeden in de aanvullende verzekering. Zo geldt er soms een maximum aantal behandelingen, een maximum bedrag of zijn er andere beperkingen.

Overzicht zorgverzekeraars

Klik hier voor een compleet overzicht van de vergoedingen of raadpleeg de polisvoorwaarden van uw eigen zorgverzekeraar.

Contact ons

Informatie? Stuur een e-mail en we reageren zo spoedig mogelijk.

Not readable? Change text. captcha txt