van-den-langemheen-fysiotherapie-manuele-therapie schouder pijn klachten

Als fysio- manueeltherapeut richt ik mij specifiek op schouderproblematiek. Sinds 2003 heb ik een nauwe samenwerking met Drs. M.P.J. van der List, schouderorthopeed in de Bergmankliniek te Naarden. Sinds 2017 werk ik ook samen met orthopeed Drs. Y. Engelsma in de Bergmankliniek.

Door de intensieve samenwerking kunnen we efficiënt een goede diagnose stellen en actief werken aan uw herstel.

Michel van de Langemheen
– Master Manuele Therapie
– Specialisme schouderproblematiek

Over mijzelf

Ik ben 40 jaar oud. Getrouwd, trotse vader en woonachtig in Putten. In mijn vrije tijd sport ik graag en besteed ik tijd aan mijn gezin. Daarnaast lees ik graag vakliteratuur over mijn specialisatie, de schouder.

In 2003 heb ik de studie fysiotherapie aan de Hoge School Utrecht afgerond. Hierna gestart bij een praktijk in Putten waar mijn interesse voor schouderproblematiek is begonnen.
Twee jaar later ben ik begonnen met de opleiding Master Manuele Therapie aan de SOMT te Amersfoort. Deze opleiding heb ik met succes afgerond in 2008. Verder heb ik vele cursussen en opleidingen gevolgd op het gebied van schouderproblematiek. Dit doe ik nog steeds met veel plezier. Vanaf 2019 geef ik samen met collega Wieger Heijenk cursus aan fysiotherapeuten over de schouder.

Ik ben als fysio- en manueel-therapeut aangesloten bij:

KNGF > Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie


KNGF > Koninklijk Nederlandse Vereniging Manuele Therapie

meest-aanbevolen-fysiotherapiepraktijk
Bekijk Praktijk Van de Langemheen op Opiness
Contact ons

Informatie? Stuur een e-mail en we reageren zo spoedig mogelijk.

Not readable? Change text. captcha txt